Cautare

62783 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (5.74 secunde)
a fost desemnata de FRF sa organizeze turneul semifinal (Grupa B) al Campionatului National la juniori D (copii nascuti in anii 1999-2000). ... In primul rand, ca nu va interveni oboseala drumului, cheltuielile sunt mai mici, in plus copiii cunosc toate terenurile din Craiova.
OZN-ul de la Timisoara isi schimba infatisarea si devine unul din punctele de atractie ale orasului. Vechea uzina de apa a fost transformata in Muzeul Apei din Timisoara.
Femeia care a cumparat un copil de la o familie din Timisoara va fi cercetata in stare de libertate. Ea a fost prinsa in aceasta dimineata si audiata la Parchetul de pe langa Tribunalul Timisoara.
Presedintele Traian Basescu a promis sambata, la Timisoara, in fata a peste 1.000 de persoane adunate in sala Teatrului National, cu ocazia sarbatoririi a 15 ani de la lansarea Proclamatiei de la Timisoara, ca va invinge structurile comuniste care inca mai exista in societatea romaneasca.
Bucurestiul si Clujul sunt orasele cele mai cautate de catre marile lanturi hoteliere, urmatoarele locatii pe lista acestora fiind Timisoara si Brasov potrivit reprezentantilor marilor lanturi internationale hoteliere prezenti la Forumul Ospitalitatii."Vrem sa ne dezvoltam A®n Bucuresti, cred ca A®nca mai este loc, iar alte orase care ne-au atras atentia sunt Brasovul, Clujul, Sibiu si Timisoara.
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
BookLand revine pentru a treia oara consecutiv la Timisoara! De data aceasta in Piata Unirii, un loc special pentru iubitorii de carte. ... Multumim si pe aceasta cale Primariei Timisoara pentru tot sprijinul acordat acestei initiative culturale.
Solistul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost introdus in operatie, dupa infarctul suferit noaptea trecuta, cand i s-a facut rau dupa un concert. Duminica, in jurul pranzului, Mihai Campineanu a fost dus in sala de operatie, urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale.
Municipiul Timisoara intentioneaza sa lanseze o emisiune de obligatiuni in valoare totala de 200 de miliarde de lei, potrivit unei hotarari aprobate recent de consiliul local. ... In aceste conditii, obligatiunile Timisoara ar putea avea cea mai mare scadenta dintre toate emisiunile realizate pana in prezent de autoritatile locale.
Fenomen straniu la Timisoara. A inflorit liliacul in ciuda temperaturilor foarte scazute Un fenomen meteo straniu a fost surprins in Timisoara. Desi in ultimele zile s-au inregistrat temperaturi de iarna, liliacul a inflorit.
Presedintele PNTCD Timis, Marius Popovici, a anuntat ca protocolul PNL-AP-PNTCD va fi semnat la 3 august, la Timisoara.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
Cupa Romaniei, sferturi de finala La lovituri de departajare a ratat doar Pamfile, de la Timisoara. ... Poli Timisoara: Paduraru - Sofran, Mera (cpt), Scutaru, Pamfile - D.
Poli Timisoara - Petrolul 0-3, la "masa verde". A cazut nocturna de doua ori pe stadionul "Dan Paltinisanu"! Poli Timisoara si Petrolul au apucat sa joace doar 37 de minute, pentru ca nocturna a cazut de doua ori, iar conform regulamentului, rezultatul va fi 0-3 "la masa verde.
03 / 2017) (continuare) Tito nu dorea aservirea economiei iugoslave celei sovietice si nu dorea sa fie portavocea supusa a Moscovei in probleme politice si internationale.
Mariustuca.ro / Oamenii aratau ca niste zombi, alergand haotic in cautarea unui salvator, a unui taxi, a unei salvari / Autoare: Magda Marincovici Andrei Bud are 20 de ani si vineri, 6 noiembrie, era pentru a doua ora la clubul Colectiv.
Miercuri, 22 noiembrie, se desfasoara la Hotelul Athenee Palace Hilton evenimentul cu titlul Degusta Italia organizat de ICE-Agentia Italiana pentru Comert Exterior - Biroul din Bucuresti, sub patronajul Ambasadei Italiei. Peste 80 de societati, importatori, distribuitori, buyeri din marile lanturi de vanzare retail, Ho.Re.Ca.
GEORGE CUSNARENCU) Cand vorbim despre absurd vorbim despre suprarealism, dar sa nu-i uitam pe Kafka, din afara curentului, pe Beckett sau pe inaintasul suprarealistilor, Lawrence Sterne. ... Despre Eugene Ionesco si literatura absurdului a scris cel mai bine chiar el: S-a spus ca sunt un scriitor al absurdului;
Pe 8 iulie 2009 un canal italian de televiziune a luat un interviu unei femei de 41 de ani, numita "Giovanna". Ea afirma ca este rapita sistematic de extraterestri, inca de cand avea doar 4 ani, iar din pubertate a inceput sa fie insamantata artificial de acestia.
Nu mai e un secret pentru nimeni ca lucrurile de la Centrala Nucleara de la Cernavoda nu merg nici pe departe asa de bine cum ne-o prezinta mai marii companiei.
google-analytics.com